TEHDYT PROJEKTIT

Digikaappaus 2018

Digikaappaus 2018 -projekti

Digikaappaus 2018

 

Olimme mukana järjestämässä Digikaappaus 2018 -tapahtumaa, johon osallistuimme kolmen tiimiyrittäjän voimin. Digikaappaus antaa yrittäjille uusinta tietoa digitalisaation murroksesta sekä kertoo, kuinka digitalisaatiota voidaan hyödyntää yritystoiminnassa.  Menestyksekkään viimeisimmän Digikaappauksen ansiosta järjestämme tapahtuman taas uudelleen koko osuuskunnan voimin keväällä 2019.
Tutustu tapahtumaan osoitteessa:  www.digikaappaus.fi

Linnoituksen kevät 2017

Linnoituksen Kevät 2017

Linnoituksen Kevät oli osuuskuntamme ensimmäinen projekti. Tapahtuman järjestäminen toi tärkeitä oppeja esimerkiksi projektihallinnasta, tapahtumamarkkinoinnista sekä myynnistä. Tapahtuma teki meistä myös paremmin toimivan tiimin. Kokoperheen tapahtumassa oli mukana paikallisia myyjiä ja lapsille löytyi paljon ohjelmaa!

BodyStock

mainostoimisto lappeenranta

Bodystock

 

Bodystockille teimme markkinointikampanjan, joka sisälsi Google Ads -markkinointia, sisällöntuotantoa sekä markkinointitutkimuksen. Kampanjan myötä verkkosivujen konversio kasvoi huomattavasti. Google Ads -mainonta toi Bodystockin verkkosivuille myös merkittävästi enemmän kävijöitä, kuin aikaisemmin. Asiakasrekisterin aktivoimisen myötä saatiin myös vanhoja asiakkaita palaamaan Bodystockille. Markkinointitutkimuksen avulla selvitettiin tyypillinen asiakaskäyttäytyminen, joka mahdollisti markkinoinnin optimoimisen tulevaisuudessa.

Linnoituksen Kekri 2017

Linnoituksen Kekri 2017

Linnoituksen Kekri on perinteinen syksyisin järjestettävä markkinatapahtuma. Kekrin myyjät koostuvat paikallisista käsitöiden sekä elintarvikkeiden tuottajista. Järjestämämme Kekri rikkoi osuuskuntavetoisena kaikkien aikojen kävijämääräennätyksen. Paikalle saapui viikonlopun aikana yli 2000 henkeä ja tunnelma oli sen mukainen. Kekri on tapahtumana samankaltainen kuin Linnoituksen Kevät.